Енергодарська міська територіальна громада

Запорізька область, Василівський район

31.07.2024 14:08

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

dbc7d7e7-c2c3-4eac-ae45-80c62b305bba.webp

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 року № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Предмет закупівлі

Код ДК 021:2015 – 31680000-6  Електричне приладдя та супутні товари до електричного обладнання (зарядні станції, додаткова батарея).

Застосовується процедура відкритих торгів (з особливостями). Закупівля здійснюється відповідно Закону України «Про публічні закупівлі» та Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178 зі змінами.

Обґрунтування закупівлі

Закупівля здійснюється з метою забезпечення безперебійної роботи комп’ютерного та мультимедійного обладнання в освітньому хабі «Освітній простір ДІЙ», який знаходиться за адресою:  м. Запоріжжя, вул. Університетська 64, в межах виділених замовнику з місцевого бюджету на 2024 рік бюджетних асигнувань.

Кількісний склад

Кількість: зарядна станція Bluetti AC70P або еквівалент- 2 шт., зарядна станція Bluetti AC60P або еквівалент – 1 шт., додаткова батарея Bluetti B80P або еквівалент – 1 шт.

Строк та місце поставки товару

Строк поставки товару: по 31.10.2024

Місце поставки товару: Україна, Запорізька область, м. Запоріжжя, вул. Університетська, 64.

Технічний та якісний склад та його обґрунтування

Товар повинен відповідати показникам якості, які встановлюються законодавством України, та діючим стандартам, технічним умовам даного виду товару, підтверджується сертифікатом якості виробника/походження та/або іншими документами встановленого зразка, виданого відповідними органами, які підтверджують якість товару та дійсні на території України.

Товар повинен бути новим, таким, що не був раніше у використанні.

Транспортування Товару та розвантаження на склад Замовника здійснюється за рахунок Постачальника.

Товар має бути поставлений в упаковці (тарі), що забезпечує захист Товару від його пошкодження або псування під час транспортування і зберігання.

В комплекті поставки повинні бути усі необхідні для роботи пристроїв кабелі, шнури, посібник з експлуатації, тощо.

Гарантійний ремонт має бути забезпечений авторизованим сервісним центром виробника обладнання. Умовою гарантійного обслуговування є, зокрема, експлуатація товару згідно з правилами експлуатації згідно з технічною документацією виробника, що мають надаватися разом із товаром.

Очікувана вартість

Розмір бюджетного призначення становить  143 996, 00 гривень в тому числі  ПДВ.

Джерело фінансування: місцевий бюджет, розрахунок за товар здійснюється в безготівковому порядку згідно накладної на товар, протягом 30 календарних днів з дати отримання товару, в межах виділених Замовнику з місцевого бюджету на 2024 рік бюджетних асигнувань. За даним договором може мати місце відстрочка платежів терміном до 60 календарних  днів.

 

Метод визначення очікуваної вартості

Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі проведено згідно  рекомендаціям Наказу Мінекономіки від 18.02.2020р. №275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» методом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі та в  електронній системі закупівель «Прозоро») шляхом порівняння ринкових цін, цін договорів попередніх періодів та пропозицій отриманих замовником.

 

* Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі додатково оприлюднено в електронній системі закупівель на ресурсі: https://prozorro.gov.ua/ разом з оголошенням про проведення відкритих торгів, що проводяться з урахуванням Особливостей та тендерною документацією, у зв’язку з відсутністю технічної можливості оприлюднення на власному веб-сайті.