Енергодарська міська територіальна громада

Запорізька область, Василівський район

28.02.2024 14:29

Енергодар шукає міста-побратими для співпраці та взаємодії

main_imp_news.webp

Нещодавно профіль міста Енергодар з'явився на платформі Cities4Cities United4Ukraine.


Платформа Cities4Cities заснована містом Зіндельфінген (Німеччина) під егідою Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи. Вона є провідною організацією для наступних проєктів: вантажівки з гуманітарною допомогою, Phoenix4UA, дитячі та молодіжні табори, проєктні партнерства, наприклад, у сфері медичних, культурних та освітніх закладів.

Ініціатива Cities4Cities United4Ukraine була започаткована SALAR International та міською владою Львова за підтримки Шведського агентства з питань міжнародного розвитку (Sida).  United4Ukraine відповідає за довгострокові (офіційні) партнерства / побратимство міст.

Тож просимо всіх наших земляків, які знаходяться за кордоном і хочуть  допомогти рідному Енергодару  в пошуку міст побратимів, діліться зі своїми іноземними друзями та колегами профілем нашої громади, щоб вони могли дізнатись більше про історію нашого міста.

Якщо муніципалітет чи громада з Європи та світу зацікавиться таким партнерством, будь ласка, зв'яжіться з нами, і ми організуємо зустріч з їх представниками для оформлення офіційного партнерства. 

Контакти для зв’язку: 
📧email:    sii@ua.fm  
📲тел: +380996531213,
(для дзвінків з-за кордону є Telegram, WhatsApp).

📧email: ihor.p.i.p@gmail.com 
 📲 тел. +380680163363, 
(для дзвінків з-за кордону є Telegram, WhatsApp).