Енергодарська міська територіальна громада

Запорізька область, Василівський район

28.03.2024 12:03

До уваги батьків майбутніх першокласників

660540be67eae__першокласники.png

Енергодарські вчителі, які працюють у місті Запоріжжі, пропонують курс «Підготовка до школи» для всіх бажаючих, які знаходяться в м. Запоріжжя.

Курс спрямований на полегшення адаптації дітей до шкільного навчання. Він містить інтерактивні заняття з математики, логіки, комунікації, читання, підготовки руки до письма.

За допомогою сучасних ігрових технологій та дидактичних матеріалів майбутні школярі та школярки знайомляться з буквами, вчаться рахувати, додавати та віднімати, розгадувати ребуси і кросворди.

 На заняттях курсу діти через гру навчаться рахувати, додавати та віднімати, читати по складах, оволодіють уявленнями про час, простір і геометричні фігури. Діти розвинуть кмітливість і мовлення, навчаться висловлювати власні думки та аргументувати їх, підготуються до початку навчального процесу у школі.

❗Початок занять - з 1 квітня 2024 року щотижня понеділок та середу з 13.00 до 15.00 на базі освітнього хабу "Дій" управління освіти Енергодарської міської ради.

Для отримання детальної інформації, знайомства з вчителями і відвідання занять просимо батьків майбутніх першокласників заповнити реєстраційну форму.

Після заповнення реєстраційної форми адміністратор зв’яжеться з вами в обов’язковому порядку протягом доби.