Енергодарська міська територіальна громада

Запорізька область, Василівський район

22.07.2024 11:42

ДО УВАГИ БАТЬКІВ-ВПО!

40973bfc-77ba-467d-bd25-546a9055a01e.jpg

Для дітей внутрішньо переміщених осіб з міста Енергодара віком 7-11 років, які перебувають на підконтрольній Україні території, буде організовано відпочинок в Італії з проживанням в італійських родинах.

❗️Подавати заявки можуть виключно батьки дітей ВПО з  Енергодара, які знаходяться в Україні та підпадають під вказану вікову категорію.

➡️ Поїздки плануються восени, а також на Різдвяні та Великодні свята. Більш конкретні терміни поїздок будуть повідомленні організаторами пізніше. Організатори поїздки - Запорізька обласна держадміністрація. 

 Рішення щодо відбору конкретної дитини на участь в програмі приймається виключно італійською стороною. 

📎У разі проходження відбору дитина їде до Італії БЕЗ БАТЬКІВ.  Дітей під час  поїздки супроводжують представники від української сторони, які будуть постійно перебувати на території Італії на час відпочинку наших дітей в  родинах.

Всі витрати пов'язані з проїздом, оформленням документів, проживанням та харчуванням дітей здійснюються за рахунок італійської сторони

❗️ Звертаємо вашу увагу на те, що в  разі  виникнення  у батьків потреби забрати дитину з відпочинку раніше встановлених термінів, то вони це зможуть зробити тільки самостійно і виключно  за власний рахунок. 

☎️ У разі потреби, більш детальну інформацію можна отримати за телефонами :
(098) 017 3725; 
(099) 750 5994 (запитати фахівця  з питань освіти)

➡️ Форма реєстрації - за посиланням 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScsBG59nFlWr4lwObjyc7IZSGSdWzRRg1vKVox23huoCVkCIQ/viewform