Енергодарська міська територіальна громада

Запорізька область, Василівський район

14.09.2024 19:59

Норвезька рада у справах біженців в Україні відкрила прийом заявок на отримання багатоцільової грошової допомоги

9e8ed397-42db-4af1-8479-789174f1ca4f.jpg

📊 Під час попереднього етапу подачі заявок NRC допомогли понад 76 000 особам, що склало 10% від усіх поданих заявок. Цього разу планується надати допомогу більш ніж 55 000 особам.

🕔 Прийом заявок завершиться 18 вересня о 17:00. 
❗️❗️Всі заявки, подані впродовж цього часу, будуть оцінюватися однаково. Тому, немає необхідності подавати заявку поспіхом. 

❗️Важливо:
- заповнювати форму уважно та коректно. 
- перед заповненням реєстраційної форми, уважно прочитайте інформацію, яка зазначена перед запитаннями.🔽

https://kobo-ee.nrc.no/single/7aef216b27a25ce9e7bfb5f68a214a88

Також просимо звернути увагу !🔽

ℹ️Критерії відбору: 
Допомога надаватиметься на основі комплексної оцінки, яка враховує склад та місцеперебування домогосподарства, статус переміщення та те, чи постраждало воно внаслідок конфлікту. Домогосподарства, які нещодавно отримали допомогу від NRC або інших організацій, можуть не бути обрані під час цього етапу.

ℹ️Важливі примітки:

✅Коректність введених даних: Уважно перевірте достовірність введених даних, адже ваше домогосподарство може бути вибране для вибіркової перевірки інформації, наданої вами у заявці.
✅Кількість членів домогосподарства: Максимальна кількість членів домогосподарства має бути 5 або менше. Якщо кількість членів перевищує цю цифру, необхідно подати дві окремі форми з хоча б одним членом домогосподарства старше 18 років у кожній.
✅Після подачі заявки: Після завершення процесу подання та перегляду заявок, з 19 вересня почнеться розсилка повідомлень з індивідуальними кодами доступу до нашого інструменту самоперевірки. Перша спроба надсилання повідомлення відбуватиметься через WhatsApp, друга – через SMS. Щоб переконатися, що всі отримали повідомлення, ми рекомендуємо заявникам установити WhatsApp на пристрої з номером, який було зазначено як пріоритетний під час подачі заявки.

ℹ️ NRC надає пріоритет допомозі особам, які проживають у зоні бойових дій або є внутрішньо переміщеними особами з цих зон.
📎NRC ніколи не запитує ваші дані кредитної картки, PIN-код або CVV. Гуманітарна допомога є безкоштовною, і від вас ніколи не повинні вимагати оплати за неї.

990a2e74-df83-4f38-bcab-4ced9860681d.jpg