Енергодарська міська територіальна громада

Запорізька область, Василівський район

16.10.2024 13:36

Український ветеранський фонд Мінветеранів підготував новий дайджест можливостей для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин

1707202c-056b-42c1-acd7-d88934c46c17.jpg

✅ До 18 жовтня триває прийом заявок на 11-й конкурс підтримки ветеранського бізнесу від Українського ветеранського фонду “Варто 11.0”. Подавати проєктні заявки можуть ветерани та члени сімей загиблих захисників і захисниць України. 
➡️ Детально про умови конкурсу: https://veteranfund.com.ua/contests/varto-11-0/.

✅ Мінветеранів започатковує спортивні змагання "Ігри Ветеранів". Учасники змагатимуться у кросфіті та кіберспорті. До участі запрошуються військовослужбовці, ветерани та особи, звільнені з військової служби, служби у правоохоронних органах, які зазнали травм або захворювань під час виконання службових обов’язків у зоні бойових дій.
➡️ Детальна інформація: https://cutt.ly/DeAa8XHF. 
➡️ Реєстрація - до 27 жовтня за посиланням: https://ee.kobotoolbox.org/x/RzJ0HpPS.

✅ Національне агентство з питань запобігання корупції пропонує стажування для підготовки до роботи в антикорупційній сфері. Інтенсивна 3-тижнева програма поєднує теорію та практику. 
➡️ Дізнатися більше та зареєструватися можна за посиланням https://shorturl.at/p6tva. Резюме кандидатів приймають до 30 жовтня.

✅ Ветеранки можуть взяти участь у всеукраїнському конкурсі для жінок-підприємиць — виробниць крафтової продукції від БФ “Жіночі можливості в Україні”. Фонд надасть грантову підтримку українським підприємицям та майстриням, які виробляють невеликі обсяги продукції та товарів за авторськими технологіями, з використанням екологічних якісних матеріалів та сировини, у таких галузях, як народні ремесла, легка та харчова промисловість, мода, дизайн, виготовлення меблів, ювелірний бізнес тощо.
➡️ Заявки приймають до 18 жовтня включно. 
➡️ Деталі за посиланням: https://www.gurt.org.ua/news/grants/103544/.