Енергодарська міська територіальна громада

Запорізька область, Василівський район

17.09.2023 16:50

Рятувальників привітали з професійним святом

6528e89e2f1c6__photo_2023-09-17_10-06-36.jpg

17 вересня в Україні відзначають День рятувальника. Напередодні визначної дати начальник Енергодарської МВА Дмитро Орлов відвідав урочистий захід у Головному управлінні ДСНС України у Запорізькій області та привітав рятувальників з професійним святом.

За зразкове виконання службових обов’язків, героїзм і мужність, проявлені під час ліквідації надзвичайних подій у воєнний час, 96 співробітників ДСНС та підпорядкованих підрозділів отримали відзнаки і нагороди від керівництва області, районних та місцевих адміністрацій. Серед них є і наші земляки-енергодарці.

Від Енергодара передав підрозділу ДСНС сертифікат на отримання  пожежно-рятувальної машини, яка буде допомагати нашим рятувальникам виконувати завдання після деокупації Енергодара. 

Низький уклін і слова подяки вам, шановні рятувальники, за вашу вкрай складну та надважливу в умовах війни роботу. Слова "Запобігти. Врятувати. Допомогти" це не тільки слоган ДСНС, а й основні принципи вашої невтомної благородної праці. Саме ви рятуєте життя наших громадян, ліквідуєте наслідки ворожих обстрілів та руйнувань. Ви є символом віри і надії для мільйонів наших громадян. На ваші плечі покладається величезна та небезпечна робота з розмінування українських земель, в тому числі тих, що були звільнені від загарбників. Не маємо жодного сумніву, що обов'язково повернемося до рідного, вільного Енергодара та разом розпочнемо працювати над його відновленням. І ключову роль в цьому матиме ваша допомога. Міцного вам здоров'я, витримки, професійних успіхів, родинного благополуччя, миру та Перемоги!