Енергодарська міська територіальна громада

Запорізька область, Василівський район

31.10.2023 12:11

Першого заступника Енергодарського міського голови Івана Самойдюка, який майже рік перебував у полоні окупантів, нагороджено Орденом "За мужність" ІІІ ступеню

6540d2ddb1ca0__photo_2023-10-31_11-45-43.jpg

31 жовтня начальник Енергодарської міської військової адміністрації Дмитро Орлов, колектив Енергодарської МВА та співробітники структурних підрозділів міської ради, які перебувають та працюють у Запоріжжі, привітали першого заступника міського голови Енергодара Івана Самойдюка з важливою та почесною відзнакою. 
Указом Президента України Володимира Зеленського Іван Гнатович Самойдюк нагороджений орденом «За мужність» III ступеня. 

Орден «За мужність»  — державна нагорода України, яка надається для відзначення військовослужбовців та інших осіб, в тому числі й цивільних, за особисті мужність і героїзм, виявлені при виконанні військового, службового, громадянського обов'язку в умовах, пов'язаних з ризиком для життя.

333 дні Іван Самойдюк перебував у полоні окупантів. Та жоден з цих страшних днів не зламав його волі, не змусив відмовитися від власних принципів та служіння Україні. Сьогодні він продовжує активно працювати та докладає великих зусиль для розробки й впровадження системних заходів, які спрямовані на  відновлення мирного життя в Енергодарі одразу після його деокупації.

photo_2023-10-31_11-45-44.jpg