Енергодарська міська територіальна громада

Запорізька область, Василівський район

16.11.2023 12:48

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ВПО З м.ЕНЕРГОДАР, ЯКІ НЕ ОТРИМУЮТЬ ДОПОМОГУ В ЦЕНТРАХ ДОПОМОГИ В ЗАПОРІЖЖІ, ДНІПРІ ТА КИЄВІ!

6555f41a8b742__dszn.jpg

Дорогі енергодарці! 
На жаль, війна розкидала нас по різним куточками України та навіть за її межі. Всі ми вимушені зараз адаптуватися до нового життя та вчитися виживати в незвичних умовах. 

Наразі відкрити Центри в кожному містечку України, де наразі перебувають наші земляки, просто неможливо. Тому, з метою підтримки енергодарців, які не мають можливості приходити до діючих Центрів допомоги енергодарцям, сьогодні буде відкрита попередня реєстрація на отримання допомоги поштою. Набори придбані за рахунок міського бюджету. Наполегливо просимо енергодарців, які отримують допомогу в Центрах в Запоріжжі, Дніпрі та Києві, не займати місця в реєстраційній формі та дати можливість іншим енергодарцям отримати допомогу.

Також звертаємо вашу увагу на необхідність коректно заповнювати дані і не робити помилок, які ускладнять або зроблять неможливою відправку. Тож будьте уважні та перевіряйте перед збереженням форми інформацію, яку ви вказуєте. 

Щодо термінів відправки. Розсилка посилок адресатам відбудеться протягом грудня-першої половини січня, після того, як ми обробимо всі заявки, що від вас отримаємо. Із зрозумілих причин, враховуючи, що мова йтиме не про одну сотню посилок, відправити їх одним днем ми не зможемо фізично. Але протягом зазначеного часу  намагатимемося розіслати допомогу кожному, хто залишить коректну заявку. У разі, якщо кількість заявок буде перевищувати кількість наявних наборів, пріоритет буде надаватися вразливим категоріям ВПО. 
Кількість наборів фіксована, то ж, якщо кількість наданих заявок буде перевищувати ліміт наборів, першочергово розглядатися будуть заявки ВПО, які відносяться до вразливих категорій, що зазначені в реєстраційній формі. 

Також наголошуємо: від однієї родини форму заповнює тільки один  представник із вказанням у формі всіх членів сімʼї.  Будь ласка, не треба дублювати кількість заявок. Адже більше посилок це не зробить, бо розрахунок іде - одна посилка на родину, але тільки ускладнить роботу нашим фахівцям.

Для оформлення заявки необхідно виконати два кроки.

Крок 1: ➡️заповнити електронну форму реєстрації за посиланням;

Крок 2: ➡️відправити повідомлення на електронну пошту Центру: energodarhub@gmail.com 
В повідомленні вказати: 
- ПІБ замовника
- категорію вразливості (за наявності)
- контактний номер телефону (уважно!!).
До повідомлення електронною поштою додати: фотографії (або скрини екрану з "Дії") довідок ВПО всіх членів родини та ідентифікаційні номери тільки повнолітніх членів родини. 

Після опрацювання наданих заявок, перед відправленням посилки, з вами обов'язково зв'яжуться представники Центру за номером телефону, який вказаний в заявці, для уточнення даних та актуальності потреби.
Будь ласка, вірно вказуйте контактний номер та залишайтеся на зв'язку.  Відправлення наборів планується у грудні-першій половині січня. 

Оплата поштових послуг за відправлення наборів відбудеться за рахунок отримувача.

Посилання на форму:🔽🔽🔽
https://forms.gle/rcqFPW4ymRhYnMGr8