Енергодарська міська територіальна громада

Запорізька область, Василівський район

04.12.2023 18:30

Освітні заклади Енергодара отримали ноутбуки від ЮНІСЕФ

656dfedd0e0a9__photo_2023-12-04_10-12-25.jpg

У листопаді ЮНІСЕФ у співпраці з Міністерством освіти і науки України надав понад 4,8 тисяч  ноутбуків для учнів Запорізької області. Обладнання було закуплене та доставлене за підтримки Європейського Союзу та у межах ініціативи «Технології для біженців» від Breakthrough Prize Foundation.  

 Для закладів загальної середньої освіти Енергодара передано 84 ноутбуки. Нові пристрої в тимчасове користування  отримують діти-переселенці, діти з інвалідністю, діти з малозабезпечених сімей або позбавлені батьківського піклування та діти з інших вразливих категорій. 

   ЮНІСЕФ підтримує уряд України в забезпеченні доступу до освіти для всіх школярів. Щоб діти, які не мають доступу до очного навчання, змогли продовжити навчання, ЮНІСЕФ сприяє розвитку та наповнює платформу «Всеукраїнська школа онлайн», ознайомлює вчителів з сучасними педагогічними стратегіями та технологіями проведення уроків у дистанційному та змішаному форматі. Також організація забезпечує вчителів і учнів необхідним обладнанням та створює цифрові освітні центри по всій країні. Ця поставка ноутбуків є частиною ініціативи ЮНІСЕФ з гарантування безперервної освіти в Україні.

photo_2023-12-04_10-12-26.jpg