Енергодарська міська територіальна громада

Запорізька область, Василівський район

11.12.2023 20:36

Енергодар отримав два реанімобілі від німецьких партнерів

657756aa60a8a__photo_2023-12-11_11-14-20.jpg

Міжнародна підтримка сьогодні є вкрай важливою - як для всієї України, так і для окремих громад, які постраждали від війни.

Напередодні Енергодар отримав два обладнані реанімобілі від муніципалітету німецького міста Зіндельфінген. Залучити таку важливу допомогу вдалося завдяки партнерській ініціативі Cities 4 Cities | United 4 Ukraine в рамках проєкту м. Зіндельфінгена PHOENIX4UA.

Новий транспорт передано до міського Центру первинної медико-санітарної допомоги. Реанімобілі будуть особливо потрібні після деокупації Енергодара, адже допоможуть більш оперативно та якісно надавати медичні послуги енергодарцям. А до того часу, в разі потреби, машини будуть використовуватися для надання допомоги переселенцям з Енергодара, які тимчасово проживають у Запоріжжі, а також військовослужбовцям.

Висловлюю щиру вдячність від Енергодарської громади уряду Німеччини, представникам муніципалітету міста Зіндельфінгена, німецькому народу за посильну допомогу, підтримку та небайдужість!  Окремі слова подяки керівниці проєкту Phoenix 4 UA Катерині Батіщевій за сприяння в отриманні такої важливої та цінної для наших громадян допомоги!